ANTALYA / KUMLUCA - Ziya Gökalp Yatılı Bölge Ortaokulu

Ziya Gökalp Yatılı Bölge Ortaokulu

Temel Eğtim Mh.Atatürk Cad.No198 Kumluca / ANTALYA
Vizyon
Biz; eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, ulusal ve evrensel değerler doğrultusunda farklılık yaratan ve çağdaş Türkiye´nin, geleceğine yön verecek kişileri yetiştiririz!
Misyon
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda Atatürk İlkeleri ışığında, ülkesini ve milletini seven, millî ve manevî değerlerine sahip çıkan, yenilikçi, analitik düşünebilen, bilimsel ve teknolojik gelişmelere duyarlı, başarılı, üretken, öz güven sahibi, bilgi ve birikimlerini milleti ve tüm insanlık yararına kullanan, sorumluluk sahibi, örnek ve önder, mutlu bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2023 Yılı LGS sonuçlarına göre; Fen Lisesine 2 öğrenci, Sosyal Bilimler Lisesine 4 öğrenci, Anadolu Lisesine 25 öğrenci, Spor Lisesine 2 öğrenci, Güzel Sanatlar Lisesine 1 öğrenci, İmam Hatip Lisesine 14 öğrenci, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 40 öğrenci yerleştirildi.
08:40-12:00 1-4.Dersler 12:00-13:00 Öğle arası 13:00-15:20 5-7.Dersler
Merkezi Sistem Klima
Ulaşım
İlçe Merkezine 15 Dakika bir dolmuşlar ile Antalya İli ve diğer ilçelere düzenli olarak minibüsler ile sağlanmaktadır.
.
Yerleşim Yeri
Kumluca, Antalya´nın her geçen gün her yönüyle büyüyen ve gelişen bir ilçesidir. Sahip olduğu potansiyel ve değerler itibariyle Türkiye´nin özel ve sayılı ilçelerinden birisidir.
Antalya İl Merkezine Uzaklık:105 KM. Kumluca İlçe Merkezine Uzaklık: 4 Km
Okulumuzun kontenjanı 540 öğrenciliktir.